Povezave

Ustanove v Sloveniji

Podjetja

Izvršni odbor EMS

Prof. dr. Sašo Šturm, je bil izbran v izvršni odbor Evropskega združenja mikroskopistov (European Microscopy Society - EMS). Čestitamo!

EMC2020

EMC2020 v Københavnu, je prestavljen na leto 2024. Za več informacij kliknite na EMC2020.

3. slovensko posvetovanje mikroskopistov v Ankaranu se je uspešno zaključilo. Hvala vsem za udeležbo! Vabljeni, da se nam ponovno pridružite maja 2021, v Ankaranu, na 4. slovenskem posvetovanju mikroskopistov. Skupinska slika je tukaj.

Razpis za sofinanciranje udeležbe na posvetovanju, »3. Slovensko posvetovanje mikroskopistov«

SDM je objavil razpis za sofinanciranje udeležbe na posvetovanju, »3. Slovensko posvetovanje mikroskopistov«. Razpisana so tri mest, več o razpisu najdete tukaj.