Slovensko društvo za mikroskopijo je organiziralo že dve posvetovanji mikroskopistov. 1. posvetovanje je bilo maja 2015 v Piranu, 2. posvetovanje pa maja 2017, ravno tako v Piranu. Na spodnjih dveh linkih si lahko ogledate in shranite zbornika obeh posvetovanj.

4. slovensko posvetovanje mikroskopistov prestavljeno na 12. in 13. maj 2022.

Izvršni odbor EMS

Prof. dr. Sašo Šturm, je bil izbran v izvršni odbor Evropskega združenja mikroskopistov (European Microscopy Society - EMS). Čestitamo!

EMC2020

EMC2020 v Københavnu, je prestavljen na leto 2024. Za več informacij kliknite na EMC2020.

3. slovensko posvetovanje mikroskopistov v Ankaranu se je uspešno zaključilo. Hvala vsem za udeležbo! Vabljeni, da se nam ponovno pridružite maja 2021, v Ankaranu, na 4. slovenskem posvetovanju mikroskopistov. Skupinska slika je tukaj.

Razpis za sofinanciranje udeležbe na posvetovanju, »3. Slovensko posvetovanje mikroskopistov«

SDM je objavil razpis za sofinanciranje udeležbe na posvetovanju, »3. Slovensko posvetovanje mikroskopistov«. Razpisana so tri mest, več o razpisu najdete tukaj.