Membership

You can join the Slovenian Microscopic Society by sending the application form to the secretary, dr. Kristina Žagar (kristina.zagar@ijs.si). Membership is open to any citizen of Slovenia or other country interested in microscopy and microanalysis. All terms and rights of the membership are described in the Statute. Please contact the secretary if you have further questions.

4. slovensko posvetovanje mikroskopistov prestavljeno na 12. in 13. maj 2022.

Izvršni odbor EMS

Prof. dr. Sašo Šturm, je bil izbran v izvršni odbor Evropskega združenja mikroskopistov (European Microscopy Society - EMS). Čestitamo!

EMC2020

EMC2020 v Københavnu, je prestavljen na leto 2024. Za več informacij kliknite na EMC2020.

3. slovensko posvetovanje mikroskopistov v Ankaranu se je uspešno zaključilo. Hvala vsem za udeležbo! Vabljeni, da se nam ponovno pridružite maja 2021, v Ankaranu, na 4. slovenskem posvetovanju mikroskopistov. Skupinska slika je tukaj.

Razpis za sofinanciranje udeležbe na posvetovanju, »3. Slovensko posvetovanje mikroskopistov«

SDM je objavil razpis za sofinanciranje udeležbe na posvetovanju, »3. Slovensko posvetovanje mikroskopistov«. Razpisana so tri mest, več o razpisu najdete tukaj.