Članstvo

Član društva je lahko vsak državljan Republike Slovenije ali tuj državljan, ki dela pedagoško, raziskovalno in strokovno na področju mikroskopije in mikroanalize, ali je kako drugače povezan z dejavnostjo društva. Pogoji članstva in pravice članov so zapisane natančneje zapisane v statutu. Kdor želi postati član, mora izvršnemu odboru predložiti pristopno izjavo, v kateri izrazi željo postati član društva in se zaveže, da bo deloval v skladu s statutom društva in drugimi predpisi, ki urejajo to področje, ter plačeval članarino.

Navodilo za plačilo članarine (PDF format, 300 kb)

Prijavnica

Prosimo, izpolnite spodnjo pristopno izjavo in jo pošljite na:

kristina.zagar@ijs.si, ali po pošti na Kristina Žagar, Instiut Jožef Stefan, Jamova cesta 39, 1000 Ljubljana

Pristopna izjava (PDF format, 100 kb)
Pristopna izjava (RTF format, 10 kb)

Za nami je uspešno izvedeno 2. slovensko posvetovanje mikroskopistov. Hvala za udeležbo in se vidimo čez 2 leti.
Tukaj je še spomin na srečanje.

Možnost objave prispevka v reviji IAS

Organizacijski odbor posvetovanja v sodelovanju z uredniškim odborom revije "Image Analysis and Stereology", udeležencem posveta, ponuja možnost brezplačne objave prispevkov s področja revije. Razpis.

Razpis za sofinanciranje udeležbe na 2. slovenskem posvetovanju mikroskopistov

Slovensko društvo za mikroskopijo razpisuje štipendije za sofinanciranje udeležbe na 2. slovenskem posvetovanju mikroskopistov«. Razpis.

Razpis za doktorska in podoktorska mesta

Max Planck Institut v Düsseldorfu je objavil več doktorskih in podoktorskih mest s področja elektronske mikroskopije. Razpis.

Občni zbor društva

Vabljeni na občni zbor društva, ki bo potekal v petek, 3.2.2017, s pričetkom ob 13.00 uri v Kolarjevi predavalnici Inštituta Jožef Stefan.