Članstvo

Član društva je lahko vsak državljan Republike Slovenije ali tuj državljan, ki dela pedagoško, raziskovalno in strokovno na področju mikroskopije in mikroanalize, ali je kako drugače povezan z dejavnostjo društva. Pogoji članstva in pravice članov so zapisane natančneje zapisane v statutu. Kdor želi postati član, mora izvršnemu odboru predložiti pristopno izjavo, v kateri izrazi željo postati član društva in se zaveže, da bo deloval v skladu s statutom društva in drugimi predpisi, ki urejajo to področje, ter plačeval članarino.

Navodilo za plačilo članarine (PDF format, 300 kb)

Prijavnica

Prosimo, izpolnite spodnjo pristopno izjavo in jo pošljite na:

kristina.zagar@ijs.si, ali po pošti na Kristina Žagar, Instiut Jožef Stefan, Jamova cesta 39, 1000 Ljubljana

Pristopna izjava (PDF format, 100 kb)
Pristopna izjava (RTF format, 10 kb)

Izvršni odbor EMS

Prof. dr. Sašo Šturm, je bil izbran v izvršni odbor Evropskega združenja mikroskopistov (European Microscopy Society - EMS). Čestitamo!

EMC2020

EMC2020 v Københavnu, je prestavljen na leto 2024. Za več informacij kliknite na EMC2020.

3. slovensko posvetovanje mikroskopistov v Ankaranu se je uspešno zaključilo. Hvala vsem za udeležbo! Vabljeni, da se nam ponovno pridružite maja 2021, v Ankaranu, na 4. slovenskem posvetovanju mikroskopistov. Skupinska slika je tukaj.

Razpis za sofinanciranje udeležbe na posvetovanju, »3. Slovensko posvetovanje mikroskopistov«

SDM je objavil razpis za sofinanciranje udeležbe na posvetovanju, »3. Slovensko posvetovanje mikroskopistov«. Razpisana so tri mest, več o razpisu najdete tukaj.